Arrangementen

Bedrijfsuitje

Centraal gelegen in het centrum van Alphen aan den Rijn en met een sfeervolle ambiance is Grieks restaurant Olympia uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes. Samen met medewerkers of collega’s genieten van een heerlijk diner? Dat kan uiteraard bij Grieks restaurant Olympia. Voor groepen van klein tot groot is Olympia de ideale afsluiting van een dagje uit.

Een feestje te vieren

Er zijn van die gelegenheden die met vrienden, familie, collega’s op een leuke manier gevierd moeten worden. Grieks restaurant Olympia is de perfecte gelegenheid voor een heerlijk diner in een prachtige ambiance voor zowel kleine als grotere gezelschappen. Gezellig bij elkaar zijn met een hapje en een drankje, alle ingrediënten voor een smakelijke avond zijn bij ons aanwezig.
Uiteraard verzorgen wij graag een gezellige avond op maat. Neemt contact met ons op voor de mogelijkheden.

Personeelsfeest

Een leuk personeelsfeest organiseren. Een personeelsuitje versterkt de teamspirit en zorgt voor nog betere resultaten op de werkvloer, daarnaast is het natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk. Grieks Restaurant Olympia is een uitstekende gelegenheid om de teambuilding te versterken. Gezellig als afdelingsuitje een diner nuttigen bij ons is mogelijk, ook met een grote groep collega’s.
Uiteraard verzorgen wij graag een gezellige avond op maat. Neemt contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scroll to Top