Privacy beleid

Grieks Restaurant Olympia Alphen aan den Rijn is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar gasten en de bezoekers van haar website van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van gasten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Grieks Restaurant Olympia Alphen aan den Rijn houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening (wanneer u contact met ons zoekt, verlangen wij een aantal van uw persoonsgegevens) legt Grieks Restaurant Olympia Alphen aan den Rijn uw gegevens vast. Grieks Restaurant Olympia Alphen aan den Rijn gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende *overeenkomst/reservering/verzoek, voor haar overige dienstverlening en om (nieuwe) gasten van (nieuwe) producten en diensten van Grieks Restaurant Olympia Alphen aan de Rijn op de hoogte te houden. Hierbij tracht Grieks Restaurant Olympia Alphen aan de Rijn rekening te houden met uw voorkeuren. Grieks Restaurant Olympia Alphen aan de Rijn koopt/verkoopt nooit informatie van/aan derden over u.
Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij Grieks Restaurant Olympia Alphen aan de Rijn. Dan laten wij uw gegevens hiervoor blokkeren.

Google Analytics
Op onze website maken wij gebruik van Google Analytics, om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie, wordt met inbegrip van het adres van uw computer (IP adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over onze website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Klikgedrag
Op de websites van Grieks Restaurant Olympia Alphen aan de Rijn worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Grieks Restaurant Olympia Alphen aan de Rijn haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Gebruik van cookies
Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer opgeslagen. Daarmee kunnen wij onder andere verschillende opvragingen van pagina’s van de website combineren en het gedrag van gebruikers analyseren. U kunt het gebruik van deze cookies weigeren, hoewel dit de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website kan beperken.

Social Media
Op de website van Grieks Restaurant Olympia Alphen aan den Rijn zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook, Twitter, Instagram. Deze knoppen plaatsen onder meer een cookie. Leest u de privacyverklaring van Facebook, Twitter en Instagram (die regelmatig wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Beveiliging van persoonsgegevens
Wij maken gebruik van veiligheidsprocedures. Onze website is voorzien van een SSL certificaat (https) voor een versleutelde verbinding. Onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens.

Geheimhouding
Alle personen die handelen onder het gezag van Grieks Restaurant Olympia Alphen aan de Rijn, en toegang hebben tot de persoonsgegevens, hebben een geheimhoudingsplicht van de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen, tenzij zij door wetgeving of regelgeving verplicht worden informatie te verstrekken.

Internetsites van derden
Dit Privacy Statement is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze internetsite zijn verbonden.

Wijzigingen Privacy Statement
Grieks Restaurant Olympia Alphen aan de Rijn behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Adres:

Grieks Restaurant Olympia
Raadhuisstraat 273
2406 AE Alphen aan den Rijn

Telefoon:

0172 494 491

Greek to go – Grieks eten voor thuis

Wilt u thuis genieten van onze Griekse keuken?

U kunt onze Griekse gerechten ook afhalen.

 

Bestellingen kunnen alleen telefonisch via 0172 494 491 of in ons restaurant worden gedaan.

 

Bij een besteding aan afhalen boven de € 100,00 ontvangt u een fles wijn gratis!

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag:

Restaurant:
17:00 tot 00:00

Keuken:
17:00 tot 22:00

Afhalen:
17:00 tot 21:00